Op maat gemaakte design klokken

Design klokken

Klokken hebben veel toepassingsmogelijkheden zoals een unieke designklok. Of u nu voor uzelf op zoek bent naar een uurwerk of als het om een bedrijfsproject gaat. Bij klokkenmaker Jacob ten Hoeve bent u aan het juiste adres. Jacob ten Hoeve heeft al ruim 40 jaar ervaring in het vak als uurwerkspecialist. Hij heeft dan ook veel verschillende typen designklokken gemaakt. Een aantal van onze bekende klokken staan in ons online portfolio. Op de portfolio pagina van onze website hebben wij slechts een selectie van de opgeleverde projecten staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en naar wat klokkenmaker Jacob ten Hoeve voor u kan betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie en een persoonlijk gesprek.

Klokken voor interieurs

Bent u als interieurbedrijf of voor uw eigen interieur op zoek naar een eyecatcher voor een ruimte? Een designklok kan een belangrijke rol spelen binnen uw interieur of uw ontwerp als interieurbureau. Wij als klokkenmaker denken graag met u mee om uw ruimte compleet te maken. Daarbij kunnen we uw ontwerpen vertalen naar een eindproduct of op basis van uw wensen zelf de ideale klok ontwerpen en bouwen. Een aantal van onze inspirerende designklokken zijn:

Klokken voor publieke ruimtes

Ondanks het feit dat iedereen beschikt over een horloge, een smartphone of beide, blijven klokken op publieke locaties een unieke rol spelen. Denk hierbij aan opvallende klokken op stations, in parken en uiteraard kerken. Daarnaast hebben klokken een lange historische rol. Denk hierbij aan de Big Ben in Londen, of dichter bij huis de scheve Oldehove in Leeuwarden. Kerkklokken die van ver af te zien zijn. Er zijn ook moderne klokken die zowel als kunstwerk fungeren als functioneel in gebruik zijn.

Een klok op een publieke locatie is dus niet alleen functioneel. De klok kan ook een esthetische waarde geven. Een unieke, handgemaakte klok trekt de aandacht van het publiek en bezoekers. Wij denken graag met u mee om een publieke ruimte compleet te maken met een schitterende designklok.

Klokken voor renovatie projecten en nieuwbouw

Bent u een projectontwikkelaar, heeft u een interieurbureau of bent u een aannemer? Bent u nog op zoek naar een uniek product om uw project af te maken? Wij maken regelmatig unieke, designklokken voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Een uurwerk kan vrijwel in iedere ruimte gebruikt worden. Daarbij denken wij graag met u mee en zijn wij betrokken bij het proces om tot een uniek product te komen dat aansluit op uw wensen.

Een aantal voorbeelden van onze renovatie- en nieuwbouwprojecten zijn: