De klokkenmaker in Joure

De plaats Joure in Friesland kent een rijke geschiedenis van ambachten. Zo waren er in Joure veel scheepsbouwers, meubelmakers en klokkenmakers. Daarnaast is Joure ook bekend als geboorteplaats van het merk Douwe Egberts. Ook tegenwoordig zijn er in Joure nog veel ambachtslieden te vinden.

Wanneer u op zoek bent naar een klokkenmaker is Joure dan ook de juiste plek om te zoeken! Al sinds 1976 kunt u terecht bij uurwerkmaker Jacob ten Hoeve aan de Midstraat 37. Door de loop der jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in de klokkenwereld. Door onder andere oude en nieuwe uurwerken met elkaar te combineren zijn er veel nieuwe en unieke designuurwerken ontstaan. Doordat elk uurwerk met de hand gemaakt wordt is het mogelijk om deze aan te passen naar ieders wens. Zo zijn onze uurwerken uitermate geschikt als:

  • Eyecatcher voor in uw interieur, ontvangsthal of bedrijfsruimte
  • Unieke toevoeging aan publieke ruimtes
  • Uniek product voor uw renovatie- of nieuwbouwproject
  • (Huwelijks) geschenk
  • En meer!!

Kom langs bij de klokkenmaker in Joure!

Heeft u al een duidelijk beeld van waar u naar op zoek bent of wilt u zich laten inspireren? Onze collectie aan designuurwerken is zeer divers. U kunt een deel daarvan online bekijken op onze website, maar om de uurwerken volledig tot hun recht te laten komen nodigen wij u van harte uit bij ons in de winkel aan de Midstraat 37 in Joure. Er is altijd een geschikt ontwerp, passend bij uw interieur of geschikt om als cadeau aan iemand te geven voor een huwelijk of jubileum.