Klok laten maken

Klok reparatie

Werkt uw klok niet meer en wilt u de klok laten maken? Dan bent u bij Jac ten Hoeve aan het juiste adres. Jac ten Hoeve heeft meer dan 40 jaar ervaring. Of u nu een Friese staartklok, astronomische klok, comtoise klok heeft. Jac ten Hoeve is in staat om deze te repareren.

U bent welkom bij ons aan de Midstraat 37 in Joure. Wanneer u uw klok langs brengt, bekijken we samen met u wat er precies gerepareerd moet worden. Bij kleine klussen pakken we de reparatie gelijk op en kunt u met een goedwerkende klok direct weer naar huis. Bij een grotere klus moet de klok vaak gedemonteerd worden om te onderzoeken wat er precies aan de hand is. Wij zullen altijd alles met u in overleg afstemmen. Ter plaatse stellen wij een prijsopgaaf op en bij wijzigingen zullen wij altijd contact met u opnemen.

Klokkenmaker voor al uw klokken

Jac ten Hoeve kan alle disciplines zelf toepassen. Denk hierbij aan: uurwerk reparatie, schoonmaken van het uurwerk, vernieuwen van de veren, wijzers vervangen, etc. Dus wanneer er iets kapot is aan uw klok? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons kunt u de klok met een gerust hart laten repareren.

“Wij maken graag tijd voor u”

Elk uurwerk wordt met de hand gemaakt en is aan te passen naar ieders wens