Klokken reparatie en restauratie

Klokken reparatie en restauratie

Wanneer u thuis een oud of antiek uurwerk heeft hangen die niet helemaal correct meer functioneert, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Door de ruime ervaring die Jacob ten Hoeve in 40 jaar als uurwerkspecialist heeft opgedaan, kunnen vrijwel alle reparaties en ook restauratiewerkzaamheden uitgevoerd worden. Daarnaast zijn wij ook in staat om uw uurwerk in een modern jasje te gieten.


Restauratie antieke klokken

De restauratie van antieke klokken is een vak apart. Sommige klussen zijn tijdrovend, maar daardoor zeker niet minder leuk om te doen! Wanneer u thuis een antieke klok heeft liggen die niet meer naar behoren functioneert, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een aantal van de uurwerken die wij kunnen restaureren zijn:

Wat voor uurwerk u ook heeft liggen wij zorgen ervoor dat uw antieke klok weer werkt zoals het hoort!

Reparatie oude klokken

Heeft u een oude klok die gerepareerd moet worden? Ook repareren behoort bij ons tot de mogelijkheden. Simpele reparaties voeren we zo uit, maar een complete klokreparatie neemt meer tijd in beslag en dat kan dan ook het beste in overleg afgestemd worden. Wanneer u uw oude klok meeneemt naar onze werkplaats, dan kunnen wij vaak al van tevoren aangeven wat er gebeuren moet. Zo weet u ook waar u aan toe bent!

Oud uurwerk in een modern jasje

Onze favoriete werkzaamheden blijven toch het maken van unieke design uurwerken. Hiervoor kunnen wij de oude onderdelen van een uurwerk vaak goed hergebruiken om zo een modern en duurzaam designuurwerk te ontwikkelen. Dit proces beginnen wij samen met u waarna wij de schetsen uitwerken tot een uniek uurwerk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze werkplaats en showroom aan de midstraat 37 in Joure en laat u verassen!

Neem een kijkje in de werkplaats